Studieture Nordfyns Højskole

To gange om året tager vi på studietur ud i verden, for at få nye indtryk, lære andre kulturer at kende og have en god fælles oplevelse.

Tag et kig herunder og se hvilke studieture vi har i 2019.

Studietur til Barcelona

Studierejser med fokus på kvalitet og store oplevelser.

Barcelona er uden tvivl en af Europas mest fascinerende byer. Her finder man alt fra Antoni Gaudís avantgarde-arkitektur og kunstmuseer med værker af kunstnere som Salvador Dalí, Pablo Picasso og Juan Miro til tapas og vin i verdensklasse samt smukke strande og dramatiske bjerge – alt sammen samlet på få kvadratkilometer.
Tag en slentretur på Ramblaen eller i Barri Gòtic og oplev stemningen med levende statuer, som forestiller alt fra John Wayne til en havfrue. Ramblaen er en festlig gade med et broget folkeliv, gamle caféer, et af Europas bedste madmarkeder og det fornemme operahus, Liceu.

Regional og national identitet

Catalaner, spanier eller EU-borger? Det politiske system i Barcelona er fyldt med dilemmaer og konflikter, der daterer sig tilbage til 1700-tallet og kan ses og mærkes i hverdagen. Alt i Barcelona er gennemsyret af et ønske om selvstændighed og er præget af kamp og rivalisering mod central magten i Madrid.
Vi vil udforske den højaktuelle politiske konflikt.

Vinterfjeld

Turen går til Telemark i Norge. Vi vil nyde den frostklare luft på langrendsture på fjeldet og i den stille skov, vinden i ansigtet når vi suser ned ad pisterne på alpinski eller snowboard. Hyggedisciplinen picnic på fjeldet med snesko er også på programmet.

Vi bor i store hytter, hvor vi selv kokkerer måltider på skift, og spiser sammen i brændeovnens skær.

Transport er med bus og færge. Bussen Cubus er en oplevelse i sig selv, med klaver, bar, og brætspil. Vi sejler med klimavenlige Fjordline, der sejler på naturgas fra Hirtshals til Langesund.

Det ukendte Europa – Rumænien – et anderledes samfund:

Rumænien er mulighedernes og kontrasternes land.

En kultur-rundrejse i det land som i EU-sammenhæng minder mindst om Danmark..

Oplev storbyens puls med caféer og folkeliv i hovedstaden Bucharest (Lille Paris), og rejs ud til livet i provinsbyen, landsbyen, bjergene, storslået natur, en rig folkekultur, og mød unge rumænere i samme situation som dig,

Med vores samarbejdspartner Zarp group er vi i gode og trygge hænder, og du vil opleve et land og en kultur på en måde, du som turist ikke vil have nogen mulighed for. Alt foregår i afslappede rammer, og vi har bus og chauffør til rådighed det meste af rejsen.

Studieturens fokus, aktiviteter og events planlægges i samarbejde med turens deltagere.

Studietur til Prag

Østeuropas kultur og charme.

Ofte går forårsstudieturen til Prag, Tjekkiets hovedstad og ikke uden grund.

Det er en fantastisk by med masser af charme og stemning, hvor vi kan opleve og se/få en masse kultur og historie mens vi i afslappet tempo når rundt til de forskellige seværdigheder, nyder en latte på en af de mange cafeer, mens vi overraskes af byens pulserende liv.

Vi er ret godt kendt efterhånden, så dels er vi gode til at finde rundt med sporvognene/metroen og vi ved hvad vi kan få for pengene. Ved heldagsture lejer vi ofte en bus og chauffør, så vi har mulighed for at komme til andre byer.

Vi skal selvfølgelig også besøge det tjekkiske værksted og snakke med dem som benytter det.

Turens indhold, planlægges i samarbejde med deltagerne.

COURSE TUTORS

EMERSON BURNS
EMERSON BURNSCourse Tutor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
LEE MILLER
LEE MILLERCourse Tutor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
PHOENIX MILLS
PHOENIX MILLSCourse Tutor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Join Over 500,000 Students Enjoying Avada Education Now

Become Part of Avada University to Further Your Career.